01 april 2020

Alles komt goed …

… En dat geloven we ook echt!

Het zijn bijzondere tijden die veel vragen van ieder van ons, als mens, als werknemer, als ondernemer. Ook wij proberen de situatie kort op te volgen, in te schatten en te anticiperen op wat komt. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen, in lijn met de adviezen van de Vlaamse Overheid:

  • Al onze medewerkers werken sinds half maart uitsluitend van thuis uit. Zij zijn voorzien van al het werkmateriaal, om hun werk onder de beste omstandigheden te kunnen uitvoeren.
  • Onze openingsuren blijven ongewijzigd, u kan ons telefonisch, virtueel of per mail bereiken. Wij maken graag tijd voor u vrij!
  • Het management team staat zoals steeds fulltime ter beschikking en ondersteuning van onze medewerkers én klanten om de service te garanderen die u van ons gewend bent.
  • Achter de schermen stomen wij ons team klaar om zodra het kan, uw onderneming maximaal te kunnen ondersteunen.

Veel bedrijven ondervinden een enorme economische impact van deze wereldwijde coronacrisis en moeten de lastige beslissing nemen om voor hun medewerkers tijdelijke werkloosheid in te roepen. Ook wij werden hiervan niet bespaard.

Toch zet ons team vol moed zich, elke dag opnieuw, in voor onze klanten, denken we met z’n allen mee in oplossingen en opportuniteiten, benutten we vrijgekomen tijd om binnenkort een ‘head start’ te kunnen maken. Samen kunnen we de schade zoveel mogelijk beperken. Laten we dus keihard terugknokken en de inspanningen leveren die nodig zijn!

Stay home! Stay safe!

Merci aan onze klanten voor jullie vertrouwen!
Merci aan ons team voor jullie onevenaarbare drive, you go the extra mile!
Merci aan alle helden in de frontlinie!
Merci aan alle helden die we niet zien, die elke dag opnieuw zich inzetten!

Logo_sellsior_2019@3x

OPENINGSUREN

maandag: 08:30 - 17:30
dinsdag: 08:30 - 17:30
woensdag: 08:30 - 17:30
donderdag: 08:30 - 17:30
vrijdag: 08:30 - 17:30

Scroll naar top