25 maart 2020

Sellsior, geregistreerd dienstverlener KMO-Portefeuille

Met trots kunnen we zeggen dat Sellsior erkend is als dienstverlener KMO-Portefeuille voor advies én opleiding,
voor advies met registratienummer DV. A22652 en voor opleidingen met registratienummer DV. O226520.
Voor het inwinnen van strategisch advies en opleidingen kan je genieten van de extra ondersteuning van VLAIO.
We lijsten daarom graag op wat wij aanbieden en wat de voorwaarden zijn om in aanmerking te komen voor deze subsidiemaatregel.

Wat is de KMO-Portefeuille?

De KMO-Portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid waarmee je als ondernemer extern advies kan inwinnen met financiële steun. Het doel van de KMO-Portefeuille subsidiemaatregel: de kwaliteit en de werking van je eigen bedrijf te verbeteren. Een kleine onderneming die gebruik maakt van ons advies kan tot 30% steun genieten via de KMO-Portefeuille, een middelgrote onderneming tot 20% steun, beiden met een maximaal steunbedrag t.b.v. 7.500 euro.

Het advies kan enkel onder KMO-Portefeuille worden aangeboden als de vennootschap een ‘aanvaardbare hoofdactiviteit’ uitoefent. In de Kruispuntbank van Ondernemingen staan de bedrijfsactiviteiten van je bedrijf (onder de vorm van NACEBEL-codes). Staat je hoofdactiviteit op de lijst én genereert je bedrijf daarmee de meeste omzet, kan je van de KMO-Portefeuille gebruik maken.

Welke dienstverlening komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille?

Sellsior biedt advies, consultancy en opleiding voor succesvolle salesresultaten. Er zijn twee soorten dienstverlening die in aanmerking voor een subsidie: opleiding en advies. We lichten hieronder toe welke van onze diensten hiervoor in aanmerking komen.

1. Advies: 

= schriftelijke raadgevingen en aanbevelingen die bestaan uit een analyse van de probleemstelling, een eigenlijk advies, een implementatieplan en de begeleiding bij de implementatie.

Salesoptimalisatie:

Voor het bepalen van de juiste salesstrategie, nemen wij het salesproces van jouw bedrijf onder de loep. We gaan op zoek naar pijnpunten en groeikansen, we geven advies en rollen een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van jouw bedrijf. Ook voor de implementatie kan je op ons rekenen.

Rekruteringsadvies:

Een goede sales verkoopt het best … zichzelf!

Om het juiste commercieel talent aan te trekken is het belangrijk de juiste expertise in huis te halen. Voor het aanwerven van toekomstige verkoopsmedewerkers kies je dan ook best voor een partij die zich toespitst op commerciële profielen. Wij ondersteunen je HR-dienst in hun zoektocht naar commerciële collega’s die je verkoopresultaten kracht bij zetten.

2. Opleiding:

= vorming, hoofdzakelijk bedoeld om de werking van je onderneming te verbeteren en gericht op de kernprocessen van je onderneming.

Salestrainingen:

Voor  bedrijven: Om jouw salesteam nog betere resultaten te laten neerzetten, kan je bij ons terecht voor een salestraining op maat. We kiezen voor een doelgerichte aanpak, met een focus op het versterken, daar waar het écht nodig is! Dit kan een collectieve salestraining, een individueel coaching traject of een combinatie van beide zijn. Jij geeft aan wat je nodig hebt, wij doen de rest!

Voor salesprofessionals: Wil jij als zelfstandige salesprofessional je verkoopsresultaten naar een hoger niveau tillen? Of wil je als ondernemer je diensten nog sterker in de markt zetten? Kijk dan zeker naar het aanbod van onze Sales Academy om de opleiding te vinden die bij je past. Vind je niet helemaal wat je zocht? Contacteer ons en dan bekijken we graag of we een training op maat kunnen ontwikkelen.

Wie kan gebruik maken van de KMO-Portefeuille?

De subsidie kan gebruikt worden door kmo’s, vrije beroepen, zelfstandigen en zelfstandigen in bijberoep. Het VLAIO hanteert de Europese kmo-definitie. Daarnaast dient jouw onderneming ook een aanvaardbare rechtsvorm te hebben met een vestiging in Vlaanderen. Niet zeker of je in aanmerking komt? Alle voorwaarden vind je hier.

Hoe vraag je je subsidie aan?

Een aanvraag voor de KMO-Portefeuille kan via de website van het Agentschap Innoveren en Ondernemen. Voor de start van de opleiding of het advies ontvang je van ons alle praktische info die nodig is om vlot de subsidieaanvraag in te dienen. 
Je kan een steunaanvraag indienen vanaf het moment van ondertekening, ook al is de opdracht nog niet gestart. Belangrijk is dat de aanvraag voor een betaling via de KMO-Portefeuille steeds ten laatste 14 kalenderdagen na de startdatum van de samenwerking voor het leveren van de diensten uitgevoerd moet worden.

De te volgen stappen zijn:

  1. Je ondertekent een overeenkomst/offerte voor advies of opleiding bij Sellsior.
  2. Je doet de subsidieaanvraag via de website van VLAIO.
  3. Je stort je eigen bijdrage op de KMO-Portefeuille rekening van Sodexho
  4. Het Agentschap Innoveren & Ondernemen stort je subsidie eveneens op de KMO-Portefeuille rekening
  5. Je ontvangt onze factuur
  6. Je betaalt aan ons het niet-subsidieerbare bedrag
  7. Je betaalt online via de KMO-Portefeuille het subsidieerbare bedrag en geeft ons je review

Wie verzorgt opleiding en advies?

Chris Beuckeleers is Managing Director én inspirator van Sellsior. Een rasechte ondernemer gebeten door sales en een gepassioneerd relatiebouwer, steeds op zoek naar methodieken die zorgen voor nóg beter resultaat en groei.

In de meer dan 10 jaar binnen gerenommeerde IT- bedrijven zoals Oracle en Cronos, heeft hij niet alleen een veelzijdige ervaring opgedaan op vlak van sales maar ook tal van nationale en internationale salestrainingen gevolgd.

Zijn persoonlijke missie: bedrijven te laten groeien door salesteams te inspireren en leren hoe ze kunnen uitblinken in prospecteren.

Chris is een krachtige trainer met een sterke visie. Zijn directe stijl doorspekt met wat humor, zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en dat ze snel en efficiënt kunnen bijleren. Klanten houden van zijn gedurfde en doortastende aanpak die ‘blijft plakken’.

Annuleringsvoorwaarden

Conform de Europese richtlijnen is er een herroepingsrecht tot veertien kalenderdagen, te rekenen vanaf de dag van inschrijving. Na afloop van dit herroepingsrecht is annuleren  niet kosteloos, ongeacht of de kostprijs van de opleiding reeds betaald is of niet.

Annuleert u tot en met 4 weken (28 kalenderdagen) vóór de start van de cursus? U betaalt 40€ als tussenkomst voor de administratiekosten.
Annuleert u tot en met 14 dagen (14 kalenderdagen) vóór de start van de cursus? U betaalt 80€ als tussenkomst voor de administratiekosten.
Annuleert u later? U betaalt het hele bedrag van uw inschrijvingsgeld.

Het wisselen tussen verschillende edities van een opleiding wordt niet toegestaan.

Waarom hanteert Sellsior annuleringskosten?
Enerzijds brengt elke annulering administratief werk met zich mee. Anderzijds zijn er voor sommige opleidingen meer geïnteresseerden dan dat er beschikbare plaatsen zijn. Wie snel inschrijft, maakt meer kans op een plaats. Om enigszins te vermijden dat mensen zich te snel inschrijven om nadien systematisch te annuleren, en zo plaatsen ‘blokkeren’ voor mensen die echt willen en kunnen deelnemen, past Sellsior annuleringsvoorwaarden toe.

 

Nog vragen? Dan staan we u graag bij!

Logo_sellsior_2019@3x

OPENINGSUREN

maandag: 08:30 - 17:30
dinsdag: 08:30 - 17:30
woensdag: 08:30 - 17:30
donderdag: 08:30 - 17:30
vrijdag: 08:30 - 17:30

Scroll naar top