Voor bedrijven | Sales Academy

Stap voor stap beter verkopen

Een plan op maat van jouw onderneming

Voor we aan de training beginnen, kijken we eerst naar de bestaande structuur van jouw bedrijf. Een goede sales training is immers maatwerk. Het is dus van belang om jouw onderneming en jouw verkopers beter te leren kennen. Zo gaan we dieper in op een aantal vragen:

  • Wie zijn jouw klanten?
  • Hoe ziet je markt eruit?
  • Wat maakt jouw product uniek?
  • Hoe gaan jouw verkopers nu te werk?

Vervolgens bespreken we aan de hand van enkele gesprekken het doel van de training en stellen we een plan van aanpak op.

Sales training in de praktijk

Een sales training is uiteraard geen theoretisch gegeven. Na de analyse gaan we dan ook meteen in de praktijk aan de slag. Zo gaan we mee de baan op, volgen we enkele verkoopgesprekken en geven we heldere feedback. Deze aanpak is volstrekt individueel. We evalueren elke verkoper afzonderlijk, waarbij we zowel de successen bespreken als de punten waar hij of zij mee worstelt. Samen kijken we dan hoe die punten het best aangepakt worden, informatie waarmee jouw verkoper meteen aan de slag kan.

Zo helpen wij jouw verkoopteam de juiste vaardigheden te ontwikkelen. Zowel de startende verkoper, als de ervaren accountmanager.

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240

Sellsior, geregistreerd dienstverlener KMO-portefeuille

Met trots kunnen we zeggen dat Sellsior geregistreerd is als dienstverlener KMO-Portefeuille voor advies én opleiding, voor advies met registratienummer DV. A22652 en voor opleidingen met registratienummer DV. O226520.

Meer weten?

Wil jij je verkopers de kunst van het vak laten leren en daarmee je sales een boost geven?

Succesverhalen: deze ondernemingen gingen jou reeds voor

Twijfel je of onze unieke salesaanpak wel de juiste is voor jouw bedrijf? Laat je dan inspireren door de succesverhalen van ondernemingen die reeds voor Sellsior kozen...

Logo_sellsior_2019@3x

OPENINGSUREN

maandag: 08:30 - 17:30
dinsdag: 08:30 - 17:30
woensdag: 08:30 - 17:30
donderdag: 08:30 - 17:30
vrijdag: 08:30 - 17:30

Scroll naar top