Voor bedrijven | Sales Professionals

Wij vinden sales talent dat bij jouw bedrijf past

Waarom salestalent aanwerven via Sellsior?

Sales recruitment gaat om het vinden van de perfecte match. Daarom gaan wij voor een persoonlijke aanpak op maat van jouw onderneming. Zo bekijken wij eerst samen jouw wensen en behoeften vooraleer wij ons werving- en selectietraject opstarten. Vanuit een sales management achtergrond weten wij welke competenties essentieel zijn om een sales functie succesvol in te vullen.

Vervolgens gaan wij aan de slag om het salestalent met de juiste achtergrond en skills te matchen aan jouw organisatie. Iemand die past bij het bedrijf, de branche en klanten blijft immers langer verbonden aan een onderneming.

Hoe we dat juist aanpakken ontdek je hier!

Uniek netwerk van commercieel talent

Om snel een passende kandidaat voor jouw sales vacature te vinden, beschikken wij naast een uitgebreid netwerk ook over een eigen talent pool. Deze pool bevat gekwalificeerde kandidaten die interesse hebben in een sales job en waar wij regelmatig mee in contact staan. Bij een nieuwe vacature kunnen wij hen direct benaderen. Dit levert uiteraard veel tijdswinst op! Op die manier kunnen we efficiënt inspelen op jouw vraag naar sales professionals.

Meer informatie over sales recruitment?

Zie jij het wel zitten om een sales talent via ons aan te werven?

Succesverhalen: deze ondernemingen gingen jou reeds voor

Twijfel je of onze unieke salesaanpak wel de juiste is voor jouw bedrijf? Laat je dan inspireren door de succesverhalen van ondernemingen die reeds voor Sellsior kozen...

Logo_sellsior_2019@3x

OPENINGSUREN

maandag: 08:30 - 17:30
dinsdag: 08:30 - 17:30
woensdag: 08:30 - 17:30
donderdag: 08:30 - 17:30
vrijdag: 08:30 - 17:30

Scroll naar top